EUROLEAGUE

Προκρίθηκαν Νίζνι, Ζαλγκίρις

Προκρίθηκαν Νίζνι, Ζαλγκίρις

Η αυλαία της regular season έπεσε με εντυπωσιακές αναμετρήσεις αλλά και κοντράστ συναισθημάτων, καθώς Νίζνι και Ζαλγκίρις προκρίθηκαν στο ΤΟΡ 16, όμως έμεινε εκτός η Ούνιξ

Ο ρωσικός "εμφύλιος" βρήκε νικήτρια την Νίζνι, η οποία κέρδισε με 78-74 την Ούνικς Καζάν και προκρίθηκε πανηγυρικά στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην παρθενική της συμμετοχή στην Euroleague.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε νίκησε και προκρίθηκε η Ζαλγκίρις, η οποία επικράτησε με 80-79 της -αδιάφορης μόνο στα χαρτιά- Σάσαρι. Ο Άρβιντας Σαμπόνις γιόρτασε τα 50α γενέθλια του και τιμήθηκε από τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Την δεύτερη θέση του Δ' ομίλου κατέλαβε ο Ερυθρός Αστέρας που επικράτησε με 90-82 της Λαμποράλ Κούτσα σε άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο. Η "Hala Pionir" μπορεί να ήταν άδεια, όμως στις θέσεις υπήρχαν φωτογραφίες των οπαδών για να θυμίζουν στους παίκτες ότι δεν είναι μόνοι.

Η Τσεντεβίτα επικράτησε εκτός έδρας της Άλμπα με 70-67 ολοκληρώνοντας με ψηλά το κεφάλι τις υποχρεώσεις της στην Euroleague.

Η Φενέρμπαχτσε με τον Μπογκντάνοβιτς να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα κέρδισε με 87-81 την Μπάγερν Μονάχου και έκλεισε με νίκη την regular season.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ