EUROLEAGUE

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ

Preview: Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ

Η ασταμάτητη φέτος Ρεάλ υποδέχεται την Παρασκευή (21.45) την Γαλατάσαραϊ, στον αγώνα που θα ρίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16

Ποιος θα την σταματήσει; Έξι ομάδες προσπάθησαν σε έντεκα αγώνες, όμως ουδείς κατάφερε να αναχαιτίσει την εξαιρετική φέτος Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι φιλοξενούν την Παρασκευή (21.45) την Γαλατάσαραϊ με αποκλειστικό στόχο να κάνουν το 12/12 στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.

Η Σερβία αποτελεί πάντα ένα δύσκολο φρούριο, όμως δεν αποδείχθηκε τόσο ψηλό για την Ρεάλ που στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16 πέρασε με το επιβλητικό 80-64 από την έδρα της Παρτίζαν. Οι παίκτες του Λάσο είναι το απόλυτο φαβορί για την κορυφή του F' ομίλου, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδεικνύουν κάθε αγωνιστική και εντός παρκέ.

Αναμφίβολα πρόκειται για την πιο άτυχη ομάδα της διοργάνωσης, καθώς η Γαλατάσαραϊ από την αρχή της σεζόν θυμίζει "νοσοκομείο" από τους πολλούς τραυματισμούς. Παρά τα προβλήματα οι Τούρκοι κατάφεραν να προκριθούν στο ΤΟΡ 16. Στην πρεμιέρα υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωρίζοντας την ήττα εντός έδρας με 90-84 και πλέον ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη δεύτερη φάση.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Οι Σέρχιο Γιούλ, Ρούντι Φερνάντεθ, Νίκολα Μίροτιτς είναι οι μόνοι που έχουν ξεκινήσει στη βασική πεντάδα σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Ρεάλ στην Euroleague.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 13 από τα τελευταία 14 παιχνίδια του στην Euroleague. Έχει μάλιστα 59-,4% ευστοχία (19/32).

Ο Σέρχι Ροντρίγκεθ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα τελευταία 11 παιχνίδια του στην Euroleague. Έχει επίσης τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα τελευταία 8 ματς και έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων στους τελευταίους 7 αγώνες.

Ο Γιάννης Μπουρούσης χρειάζεται 12 ριμπάουντ για να φτάσει τα 1.000 στη διοργάνωση. Μόλις πέντε παίκτες έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο.

Ο Εντέρ Αρσλάν χρειάζεται 8 πόντους για να φτάσει τους 1.000 στη διοργάνωση.

Ο Μαλίκ Χέρστον και ο Μνεσά Μπονσού υπήρξαν συμπαίκτες με τον Μπουρούση στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μπουρούσης ήταν συμπαίκτης με τους Ζόραν Έρτσεγκ και Χένρι Ντόμερκαντ στον Ολυμπιακό.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ