EUROLEAGUE

Preview: Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Preview: Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (30/10, 21:30), στη δεύτερη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ.

Η επιστροφή στις νίκες αποτελεί το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης (30/10, 21:30) κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Τούρκοι είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" θα παραδοθούν αμαχητί. Αντίθετα, θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις με σκοπό να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στο Top 16 της Euroleague.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Παναθηναϊκός

- Ο Δημήτρης Διαμαντίδης χρειάζεται μία ακόμη ασίστ για να "σπάσει" το φράγμα των χιλίων

- Ο Γιάνις Μπλουμς έχει ευστοχήσει σε εννιά συνεχόμενες βολές στη Euroleague, ενώ ο Αντώνης Φώτσης έχει πετύχει τουλάχιστον ένα τρίποντο στους δώδεκα τελευταίους αγώνες

- Ο Εστέμπαν Μπατίστα μετρά έντεκα λάθη φέτος, τα περισσότερα στον θεσμό

- Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κοούτσαρε τον Νεμάνια Μπέλιτσα για τρία χρόνια (2010-13) στη Λαμποράλ Κούτσα

- Ο Τζέιμς Γκιστ αγωνίστηκε στη Φενέρμπαχτσε την αγωνιστική περίοδο 2011-12, έχοντας ως συμπαίκτες τους Εμίρ Πρέλντζιτς και Ογκιούζ Σαβάς

- Ο Εστέμπαν Μπατίστα έχει υπάρξει συμπαίκτες με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα (στη Λαμπορτάλ Κούτσα) και τον Καν Αλτιντίγκ (στην Καρσίγιακα)

Φενέρμπαχτσε

- Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εργάστηκε στον Παναθηναϊκό για δεκατρία χρόνια, κατακτώντας πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους, έντεκα πρωταθλήματα και εφτά κύπελλα.

- Ο Ρίκι Χίκμαν έχει ευστοχήσει στις τελευταίες δώδεκα βολές που εκτέλεσε

- Ο Άντριου Γκούντελοκ αναδείχθηκε MVP της δεύτερης αγωνιστικής

- Ο Λούκα Ζόριτς συνυπήρξε με τον Λούκα Ζόριτς στην Ουνικάχα Μάλαγα, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2012-13

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ