EUROLEAGUE

Preview: Ουνικάχα Μάλαγα - Φενέρμπαχτσε

Preview: Ουνικάχα Μάλαγα - Φενέρμπαχτσε

Η Μάλαγα είναι η μοναδική ομάδα του F ομίλου χωρίς νίκη και την Παρασκευή (21.45) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε θέλει να βάλει τέλος σε αυτό

Κανείς δεν θα μπορούσε να περιμένει ένα τέτοιο ξεκίνημα στο ΤΟΡ 16 από την Μάλαγα. Οι Ανδαλουσιάνοι έπειτα από 4 αγωνιστικές δεν έχουν πάρει ούτε μία νίκη κι έτσι την Παρασκευή (21.45) το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Στην αντίπερα όχθη, οι Τούρκοι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας και θέλουν να πράξουν ότι και την προηγούμενη εβδομάδα όταν και κέρδισαν την Αρμάνι μέσα στην Ιταλία.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ουνικάχα Μάλαγα
Η Μάλαγα είναι η ομάδα με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ μ.ό. ανά αγώνα (15.5) στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ράιαν Τούλσον έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 12 σερί συμμετοχές.

Ο Φραν Βάσκεθ ισοβαθμεί στην 8η θέση των επιθετικών ριμπάουντ στην ιστορία της Euroleague με τον Αλεξέι Σαβρασένκο. Αμφότεροι έχουν από 294, ενώ στην 7η θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Άντερσεν με 301.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει σημειώσει 13 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Ο Καλέμπ Γκριν έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 5 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην Euroleague.

Φενέρμπαχτσε

Ο Άντριου Γκούντελοκ έχει ευστοχήσει σε τουλάχιστον ένα τρίποντο στα 12 από τα τελευταία 13 ματς που έχει δώσει στην Euroleague.

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο στα 14 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στην Euroleague.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς έχει τουλάχιστον ένα κλέψιμο σε εννιά σερί αγώνες.

Ο Λούκα Ζόριτς ήταν συμπαίκτης με τον Φραν Βάσκεθ στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Κροάτης σέντερ είχε περάσει δύο σεζόν στην ομάδα της Ανδαλουσίας.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ