EUROLEAGUE

Preview: Μάλαγα - Νίζνι

Preview: Μάλαγα - Νίζνι

Την Παρασκευή το βράδυ (22.00) Μάλαγα και Νίζνι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ένα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια των δύο στον θεσμό.

Μάλαγα και Νίζνι συγκρούονται το βράδυ της Παρασκευής (22.00) με τους Ρώσους να θέλουν να βάλουν τέρμα σε ένα αρνητικό σερί. Η Νίζνι έχει ταξιδέψει 5 φορές στην Ισπανία κι έχει ηττηθεί από 5 διαφορετικές ομάδες της Ιβηρικής χερσονήσου. Έτσι, θα ψάξει την πρώτη φορά που θα φύγει με το ροζ φύλλο στις αποσκευές της. Για τους Ανδαλουσιάνους, ωστόσο, αυτή η προοπτική δεν υπάρχει καθώς έπειτα από 5 αγώνες στο ΤΟΡ 16 αγνοούν την χαρά της νίκης κι η πρόκριση στην επόμενη φάση μοιάζει πλέον με... άπιαστο όνειρο.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ουνικάχα Μάλαγα
Η Μάλαγα είναι η ομάδα με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ μ.ό. ανά αγώνα (15.5) στη φετινή διοργάνωση.

Ο Φραν Βάσκεθ θα μπει μέσα στο ΤΟΡ 10 των παικτών με συμμετοχές στην διοργάνωση. Κόντρα στη Νίζνι θα πραγματοποιήσει την 223η εμφάνιση πιάνοντας στη 10η θέση τους Τζιανλούκα Μπαζίλε και Έραζεμ Λόρμπεκ

Ο Ράιαν Τούλσον έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα τρίποντο σε 12 από τις 13 τελευταίες συμμετοχές του στην Euroleague.

Ο Φραν Βάσκεθ χρειάζεται 3 επιθετικά ριμπάουντ για να γίνει ο 8ος παίκτης που φτάνει τα 300 στην διοργάνωση. Στην 7η θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Άντερσεν με 301.

Ο Κώστας Βασιλειάδης έχει σημειώσει 13 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Νίζνι Νόβγκοροντ

Ο κόουτς Μπάγκατσκις έχει χρησιμοποιήσει 11 διαφορετικούς παίκτες στις βασικές πεντάδες της Νίζνι. Ο Σέμεν Αντόνοφ είναι ο μοναδικός που έχει ξεκινήσει βασικός σε όλους τους αγώνες των Ρώσων στην Euroleague.

Ο Αρτ Παρακχούσκι είναι ο κορυφαίος μπλοκέρ στη φετινή διοργάνωση, με 2 κοψίματα ανά αγώνα. Μάλιστα έχει κόψει τουλάχιστον 1 σουτ σε 8 συνεχόμενους αγώνες και στα 12 από τα τελευταία 13 της ομάδας του στην Euroleague.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης σημειώνοντας 19.5 πόντους ανά αγώνα, ενώ έχει σημειώσει τουλάχιστον ένα κλέψιμο και έχει σκοράρει διψήφιο αριθμό πόντων σε 13 συνεχόμενους αγώνες Euroleague. Παράλληλα, έχει σημειώσει 25 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ