EUROLEAGUE

Preview: Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου

Preview: Ερυθρός Αστέρας - Άλμπα Βερολίνου

Σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας για τη συνέχεια της ομάδας στο Top 16, o Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα από τη Σερβία δεν έχει πανηγυρίσει νίκη ακόμα στο Top 16, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει άμεσα. Για την ακρίβεια, στην αναμέτρηση απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, η οποία θέλει να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, μετά τη νίκη απέναντι στη Γαλατασαράι, στην Τουρκία.

Ενδιαφέροντα στοιχεία

Ερυθρός Αστέρας

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι πρώτος στην αξιολόγηση (22,4 μέσο όρο) αλλά και στα ριμπάουντ (9,7 μέσο όρο). Παράλληλα, έχει επτά νταμπλ νταμπλ φέτος, ενώ έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 14 από τα 15 παιχνίδια του.

Ο Μάρκους Ουίλιαμς είναι πρώτος στην κατηγορία των ασίστ, με 87 (6,2 ασίστ κατά μέσο όρο), με τον Μίλος Τεόντοσιτς (7,9 κατά μέσο όρο) να ακολουθεί.

Άλμπα Βερολίνου

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε Άλμπα Βερολίνου και Ερυθρό Αστέρα.

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν περνάει κατά ένα κερδισμένο φάουλ τον αστέρα του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, έχοντας 89 συνολικά. Παράλληλα, τα εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο, μιας και έχει ευστοχήσει σε 21 συνεχόμενες βολές.

Ο Κλιφ Χάμοντς έχει ένα εύστοχο τρίποντο σε 10 από τα τελευταία 11 παιχνίδια της ομάδας του.

Πολύ εύστοχοι από τη γραμμή των βολών είναι οι Μάρκο Μπάνιτς και Άλεξ Ρένφοε. Ο πρώτος έχει ευστοχήσει σε 17 συνεχόμενες βολές, ενώ ο δεύτερος σε 14.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ