EUROLEAGUE

Preview: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Preview: Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

Σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές του στο Top 16 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές στο "Abdi Ipehci".

Το αήττητο του Ολυμπιακού στο Top 16 απειλείται. Η Αναντολού Εφές, που προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και θα προσπαθήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει το βράδυ της Πέμπτης (29/01, 21:45).

Ενδαφέροντα στοιχεία

Αναντολού Εφές

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει κοουτσάρει σε δύο διαφορετικές περιόδους τον Ολυμπιακό. Οδήγησε την ομάδα σε δύο τίτλους, το 1997 και το 2012. Στην τωρινή ομάδα έχουν παραμείνει οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Δημήτρης Κατσίβελης. Παράλληλα, ο "Ντούντα" έχει χρησιμοποιήσει και τους 12 παίκτες του, φέτος, στη βασική πεντάδα.

Ο Στράτος Περπέρογλου τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, με τον οποίο κατέκτησε την Euroleague του 2013, αλλά και το Intercontinental Cup της ίδιας χρονιάς. Ο Έλληνας φόργουορντ έχει 9 συνεχόμενες βολές.

Ο Τόμας Ερτέλ έχει 14 συνεχόμενες εύστοχες βολές.

Ο Ματ Τζάνινγκ έχει ένα τρίποντο στα τελευταία 8 από τα 9 παιχνίδια του στη διοργάνωση.

Ο Τσεντί Οσμάν έχει καταγράψει ένα -τουλάχιστον- κλέψιμο σε επτά συνεχόμενα παιχνίδια.

Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προηγείται στην κατηγορία της άμυνας, έχοντας δεχθεί 68,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζεται 19 ασίστ για να πιάσει τον Πάμπλο Πριτζιόνι στην τρίτη θέση στην κατηγορία των πασέρ. Ο Σπανούλης έχει πετύχει διψήφιο αριθμό πόντων σε 11 από τους 12 αγώνες της ομάδας του.

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει ευστοχήσει σε -τουλάχιστον- ένα τρίποντο σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ευστοχήσει σε 10 συνεχόμενες βολές.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει μία τάπα, τουλάχιστον, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ