EUROLEAGUE

Πολυτιμότερος Μαρτίου ο Άντε Τόμιτς

Πολυτιμότερος Μαρτίου ο Άντε Τόμιτς
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Το back to back έκανε ο Άντε Τόμιτς ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του μήνα στη Euroleague, βοηθώντας την Μπαρτσελόνα να κάνει το 4-0!

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Άντε Τόμιτς αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του μήνα για τη Euroleague, καθώς μετά το Φεβρουάριο είναι πλέον και Mr Μάρτιος

Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που καταφέρνει να κατακτήσει τον τίτλο του MVP Μαρτίου όχι μόνο δύο φορές συνεχόμενες αλλά και μέσα στην ίδια σεζόν.

Το 4-0 της Μπαρτσελόνα, ήταν ο λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε και πάλι, διευρύνοντας το νικηφόρο της σερί σε 12-0 στο TOP-16!

Κατά μέσο όρο στα 4 παιχνίδια που έπαιξε για τη Euroleague μέσα στο Μάρτιο είχε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ, παρ' ότι έπαιξε για λιγότερο από 22 λεπτά σε κάθε παιχνίδι. Ο Μάρτιος ξεκίνησε για τον Τόμιτς με μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε όταν και είχε 8/9 δίποντα και 3/4 βολές, πετυχαίνοντας 19 πόντους στη νίκη με 93-73 της ομάδας του.

Μία εβδομάδα αργότερα στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 70-58 πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ. Νταμπλ νταμπλ και την επόμενη εβδομάδα του Μαρτίου με τον άσο της Μπαρτσελόνα να τελειώνει το παιχνίδι με τη Μάλαγα με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ σε 17 λεπτά αγώνα.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του, ο Τόμιτς είχε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε λιγότερο από 20 λεπτά αγώνα. Κατά μέσο όρο συγκέντρωσε 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, που ήταν το 3ο καλύτερο μεταξύ των παικτών της Euroleague.

Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ