EUROLEAGUE

Παιχνίδι της εβδομάδας το Μπάγερν-Μακάμπι

Παιχνίδι της εβδομάδας το Μπάγερν-Μακάμπι

Μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν καλείται να επικρατήσει ενός ακόμα μεγαθηρίου του ευρωπαϊκού μπάσκετ για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση

Η Euroleague τα έβαλε κάτω κι έκρινε... Παιχνίδι της εβδομάδας για την 13η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague εκείνο ανάμεσα σε Μπάγερν και Μακάμπι στο Άουντι Ντομ.

Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Από τη μία η Μπάγερν για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση και από την άλλη η Μακάμπι για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση της 3ης θέσης και του ενός από τα 4 εισιτήρια για την πρόκριση!

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν η Μπάγερν έχει ακόμα πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague και θέλει να τις εξαντλήσει νικώντας την Μακάμπι.

Τι πρέπει να κάνει; Ό,τι και πριν από δύο εβδομάδες όταν νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την υποχρέωσε σε ήττα. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς στο πρώτο παιχνίδι είχαν αντισταθεί στο παιχνίδι που έγινε στη "NOKIA Arena" και χάρη σε τρίποντα των Στάιγκερ και Ντιλέινι έμειναν ζωντανοί μέχρι το 39', όταν και μείωσαν σε 66-64!

Από την άλλη, η Μακάμπι θέλει την 3η θέση και με νίκη θα προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ