EUROLEAGUE

Οι Άη Βασίληδες της Ζιελόνα Γκόρα

Οι Άη Βασίληδες της Ζιελόνα Γκόρα

Μέρες που είναι οι Κόζαρεκ, Ζαμοϊσκι και Εγιενγκά ντύθηκαν Αη Βασίληδες και μοίρασαν εκτός από δώρα πολλή χαρά σε περίπου 70 παιδάκια

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η Ζιελόνα Γκόρα η οποία συγκέντρωσε πακέτα βοηθείας για το ίδρυμα "Mikołaj Dzieciom", έχοντας ξεκινήσει από τον Νοέμβριο.

Όσα πακέτα συγκεντρώθηκαν δεν εστάλησαν απλά! Οι ιθύνοντες της Ζιελόνα Γκόρα έκαναν ακόμα μεγαλύτερη τη χαρά των παιδιών στέλνοντας αντιπροσωπεία παικτών της ντυμένους Αη Βασίληδες!

Οι Λούκας Κόζαρεκ, Πρέμισλαβ Ζαμοϊσκι και Κριστιάν Εγιενγκά είπαν ναι στην πρόκληση, φόρεσαν στολές, γενειάδες και καπέλα και βρέθηκαν στην εκδήλωση, μοιράζοντας εκτός από δώρα και πολλή χαρά στους μικρούς τους φίλους.

Οι Άη Βασίληδες της Ζιελόνα Γκόρα

Οι τρεις παίκτες της Ζιελόνα Γκόρα φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς τους φίλους, μοίρασαν αυτόγραφα και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις τους. Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες, όπως για παράδειγμα αν ο Εγιενγκά είναι ο Αη Βασίλης της Αφρικής, ή που άφησαν τα ξωτικά!

Είναι χαρακτηριστικό ότι έδωσαν πειστικές απαντήσεις ακόμα και σ' αυτές τις απορίες, ούτως ώστε να μην χαλάσουν το μύθο του Άη Βασίλη σε κανένα από τα παιδάκια.

Οι Άη Βασίληδες της Ζιελόνα Γκόρα
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ