EUROLEAGUE

Να η ευκαιρία σου, Ολυμπιακέ

Να η ευκαιρία σου, Ολυμπιακέ
INTIME SPORTS

Νίκη και φεύγει για Final 4. Ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει απόψε (23/4, 22.00) την τρίτη νίκη του κόντρα στην Μπαρτσελόνα που θα του δώσει το εισιτήριο για την τελική φάση που γίνεται στη Μαδρίτη

Αρχικά ήταν το break, έγινε. Μετά ήταν να κρατήσει την έδρα του απόρθητη στο πρώτο παιχνίδι, έγινε. Τώρα είναι... ώρα πρόκρισης! Ο Ολυμπιακός βρίσκεται απόψε (23/4, 22.00) μπροστά σε ακόμα μία ιστορική στιγμή. Οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται για δεύτερη φορά την Μπαρτσελόνα και με νίκη θα κάνουν το 3-1 που θα τους δώσει την πρόκριση στο Final 4 της Μαδρίτης. Οι Πειραιώτες θέλουν να φτάσουν για 3η φορά μέσα σε 4 χρόνια στην τελική φάση, όμως και οι Ισπανοί δεν στερούνται κινήτρου.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ παρότι ξεκίνησε με το δεξί στα playoffs είδε τον Ολυμπιακό να "σπάει" το μέχρι πρότινος απόρθητο "Παλαού Μπλαουγκράνα" και πλέον απόψε θέλουν νίκη για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα καταφέρουν να πάρουν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας με τον νικητή του ζευγαριού να κρίνεται στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος για την ομάδα της Καταλωνίας δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος στα δύο νικηφόρα παιχνίδια του Ολυμπιακού είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους και 6.5 ασίστ. Όσον αφορά την επίθεση ο Πασκουάλ αναζητά τρόπους για να αυξήσει τα ποσοστά των παικτών του έξω από τα 6.75μ. Έχοντας σε αυτά τα δύο παιχνίδια κατά μέσο όρο 26.9% στα τρίποντα και πετυχαίνοντας 67 πόντους δεν γίνεται να κερδίσει τον Ολυμπιακό μέσα στο "καυτό" ΣΕΦ κι έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα ψάξει τρόπους να παρουσιάσει μέσα σε 48 ώρες μία διαφορετική Μπαρτσελόνα.

Χθες (22/4) οι "μπλαουγκράνα" θέλησαν να χαλαρώσουν κι έτσι έκαναν μία βόλτα στο Κολωνάκι με τον Καρλ Ίνγκλις της ΑΕΚ να αναλαμβάνει χρέη ξεναγού.

Την ίδια ώρα στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" το παρών έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος στην ομιλία του προς τους παίκτες είπε ότι " έχουμε πόλεμο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ