EUROLEAGUE

Mr Aπρίλιος ο Άλεξ Τάιους

Mr Aπρίλιος ο Άλεξ Τάιους
(C) SERGIONE INFUSO

Η Μακάμπι έγινε η μοναδική ομάδα του έσπασε το πλεονέκτημα της έδρας και ο Άλεξ Τάιους αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Απρίλιο μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις!

Ο Απριλίος ξεκίνησε για την Μακάμπι όχι με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς προερχόταν από 5 ήττες σε 8 παιχνίδια. Ωστόσο, κατάφερε να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της και να φτάσει στο Final-4 μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στο φινάλε του TOP-16 όσο και στα πλέι οφ της Euroleague!

Στην προσπάθειά της αυτή, ήταν καθοριστικός ο Άλεξ Τάιους ο οποίος προερχόμενος από τον πάγκο ήταν εκπληκτικός.

Στο πρώτο παιχνίδι του μήνα, ο Άλεξ Τάιους ήταν φοβερός... Τελείωσε με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 τάπες έχοντας 6/7 δίποντα και συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Ακολούθησε η ήττα της Μακάμπι από την ΤΣΣΚΑ και στη συνέχεια ξεκίνησαν τα πλέι οφ της Euroleague κόντρα στο Μιλάνο με τον Τάιους να κάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

Ήταν καταλυτικός στο καμ μπακ της Μακάμπι που κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (παίζοντας εκτός έδρας) και να νικήσει στην παράταση με σκορ 101-99. Στο πρώτο παιχνίδι είχε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 τάπες, ενώ και στο δεύτερο ήταν πολύ καλός παρά την ήττα της ομάδας, του, σκοράροντας 16 πόντους με 6/6 δίποντα.

Στο 3ο παιχνίδι είχε 14 πόντους με 6/7 δίποντα, 8 ριμπάουντ και 2 τάπες με 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ στο τέταρτο και καθοριστικό παιχνίδι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 τάπες.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ