EUROLEAGUE

Φερνάντεθ: "Είμαστε πολύ πετυχημένοι"

Φερνάντεθ: "Είμαστε πολύ πετυχημένοι"

Η επιστροφή στις νίκες στην ACB επανέφερε τα χαμόγελα και την αυτοπεποίθηση στις τάξεις τη Ρεάλ, με τους Φερνάντεθ και Γιουλ να μιλάνε για την πρωτιά στην ισπανική λίγκα

Η πρώτη θέση στην ισπανική λίγκα είναι ο επόμενος στόχος για τους παίκτες του Πάμπλο Λάσο. Μετά την επιστροφή στις νίκες επί της Μπανταλόνα την περασμένη Πέμπτη, πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί και μαθηματικά η πρωτιά.

Ρούντο Φερνάντερ και Σέρχιο Γιουλ συμφωνούν ότι πλέον εκεί πρέπει να πέσει το βάρος, πριν το Final-4 του Μιλάνου το τριήμερο 16-18 Μαίου.

"Ξέραμε ότι η Μπανταλόνα θα ερχόταν να παίξει ένα σκληρό παιχνίδι και να βάλει πολλούς πόντους, αλλά τους αντιμετωπίσαμε πολύ πετυχημένα, παίρνοντας πολλά καλά ασουτ. Είναι μία νεανική ομάδα που μας έβαλε δύσκολα, στο τέλος όμως νιώσαμε άνετα στην πείθεση και ξεπεράσαμε τους 100 πόντους", σχολίασε ο Ρούντι ο οποίος συνέχισε:

"Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση στη λίγκα, καθώς αυτό είναι τώρα το πιο σημαντικό και μετά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το Final-4. Μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το δάκτυλό μου πρήστηκε. Εξακολουθώ να έχω ενοχλήσεις αλλά δεν υπάρχει καιρός για ξεκούραση και πάντα με πόναει όταν υπάρξει ένα χτύπημα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ