EUROLEAGUE

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις
INTIME SPORTS

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης συνδύασε μαζί με τον τίτλο του MVP ο Ταϊρίς Ράις ο οποίος αφιέρωσε την προσωπική του διάκριση στους συμπαίκτες του! (video & pics)

Ο Ταϊρίς Ράις χαρακτήρισε τον μεγάλο τελικό της Euroleague το καλύτερο και πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής του!

Ήταν εξαιρετικός σε ένα μεγάλο παιχνίδι και οδήγησε την Μακάμπι στην κατάκτηση του τροπαίου μετά από 9 χρόνια, υποχρεώνοντας παράλληλα την Ρεάλ σε ήττα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως δεν μπορούσε να περιγράψει με λόγια αυτό που συνέβη στη Μακάμπι ωστόσο αφού κόπασαν τα έντονα συναισθήματα των πρώτων λεπτών, θέλησε να αφιερώσει το τρόπαιο του MVP στους συμπαίκτες του!

"Ήταν το καλύτερο και το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μου, όμως ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας", σχολίασε ο Αμερικανός για να συνεχίσει: "Δεν έχει να κάνει με την προσωπική μου απόδοση, καθώς τίποτα δεν θα ήταν πιθανό χωρίς τους συμπαίκτες μου. Αυτά τα τρόπαια ανήκουν σε όλους. Παίξαμε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τώρα είμαστε εμείς οι καλύτεροι στην Ευρώπη".

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις
INTIME SPORTS

Να θυμίσουμε ότι ο Ράις έβαλε τους 21 από τους 26 πόντους του στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα (δ' δεκάλεπτο και παράταση), όντας καθοριστικός στη νίκη της Μακάμπι!

Παράλληλα, με τους 26 πόντους που πέτυχε απείλησε το ρεκόρ 5 παικτών σε τελικούς Euroleague, με πιο προσφατη τη συγκομιδή του Τζινόμπιλι το 2002.

Είχε καρδιά πρωταθλητή ο Ράις
INTIME SPORTS
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ