EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Εφές - Στρασμπούρ

Δηλώσεις: Εφές - Στρασμπούρ

Η Εφές δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Στρασμπούρ ανταποκρινόμενη πλήρως στο "πρέπει" που υπήρχε για τη νίκη. Κολέ και Αζινσά παραδέχτηκαν την ανωτερότητα των Τούρκων.

Η νίκη και η προσέλευση του κόσμου άφησαν απόλυτα ευχαριστημένο τον Οκτάι Μαχμούτι, ενώ ο Κερέμ Γκονλούμ επανήλθε από τον τραυματισμό του και δήλωσε ευτυχής που έπαιξε το πρώτο για φέτος ευρωπαϊκό του ματς. Στην αντίπερα όχθη ο Βενσάν Κολέ έδωσε συγχαρητήρια στην Εφές παραδεχόμενος την ανωτερότητα της.

Εφές

Οκτάι Μαχμούτι: "Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το οποίο έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Είχαμε προβάδισμα 30 πόντων στα μισά της 3ης περιόδου, όμως εκεί χάσαμε το ρυθμό μας και η Στρασμπούρ έκλεισε τη διαφορά. Όπως και να έχει ελέγξαμε το υπόλοιπο του αγώνα και κερδίσαμε με άνεση. Το άλλο καλό γεγονός της βραδιάς ήταν ότι ήρθαν αρκετοί οπαδοί μας. Περιμένουμε να τους δούμε και την επόμενη εβδομάδα στο ματς με την Μπάμπεργκ, το οποίο είναι κρίσιμο για την πρόκριση μας στο ΤΟΡ 16".

Κερέμ Γκονλούμ: "Αρχικά θέλω να πω ότι ήταν εξαιρετικό ότι επέστρεψα μετά τον τραυματισμό μου (έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση για φέτος). Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και πήραμε πλεονέκτημα με τους αιφνιδιασμούς μετά τα ριμπάουντ. Χρησιμοποιήσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη".

Στρασμπούρ

Βενσάν Κολέ: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα τον αγώνα, ενώ η Εφές απέδειξε ότι είχε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Ήταν εύκολο να το καταλάβει κάποιος. Ξεκίνησαν εντυπωσιακά και μας πίεσαν πολύ στην άμυνα. Τους αφήσαμε να σκοράρουν εύκολους πόντους, στη συνέχεια προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο ματς, όμως ήταν αργά. Η διαφορά ήταν συνεχώς πολύ μεγάλη για να επιστρέψουμε. Συγχαίρω την Εφές για τη νίκη της και το εξαιρετικό της παιχνίδι".

Αλέξι Αζινσά: "Δεν ήμασταν ικανοί να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μετά την μεγάλη διαφορά στο 3ο δεκάλεπτο. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα όπως η Εφές ειδικά όταν βρίσκεσαι να χάνεις με 20 πόντους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ