EUROLEAGUE

Πλάθα: "Το αίμα μου παραμένει πράσινο"

Πλάθα: "Το αίμα μου παραμένει πράσινο"

Ο Χοάν Πλάθα έσπευσε να συμβουλεύσει τον Σαούλιους Στομπέργκας σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ζαλγκίρις Κάουνας και τόνισε πως η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή!

Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Μάλαγα, αφήνοντας την Ζαλγκίρις Κάουνας πίσω του.

Ωστόσο, κάποιες αγάπες δεν πεθαίνουν... Ο Χοάν Πλάθα που έκατσε στον πάγκο των Λιθουανών αγάπησε και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο. Μάλιστα, το αντίο του τον περασμένο Ιούνιο ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο.

Πλέον, βρίσκεται στον πάγκο της Μάλαγα, αλλά όπως επανήλθε στο προσκήνιο με την αλλαγή προπονητή στον πάγκο της Ζαλγκίρις, μετά την απομάκρυνση του Ηλία Ζούρου.

Μιλώντας στο delfi.lt ο Χοάν Πλάθα ξεκαθάρισε ότι η πόρτα του θα είναι πάντα ανοιχτή τόσο για τον Στομπέργκας, όσο και για οποιονδήποτε άλλον στις τάξεις της Ζαλγκίρις.

"Ο Στομπέργκας είναι ικανός να πάρει την ευθύνη. Ξέρει τι σημαίνει Ζαλγκίρις και λιθουανικό μπάσκετ, έχει μεγάλη υπομονή και γνώση για να βοηθήσει μία ομάδα. Επιπλέον, δεν είναι σαν κανέναν άλλον. Την περασμένη σεζόν τα μάτια του διψούσαν για γνώση, έδειχνε πάθος για να μάθει και να αναπτυχθεί στην προπονητική", σχολίασε ο Χοάν Πλάθα και συνέχισε:

"Την Δευτέρα του τηλεφώνησα και του είπα κάποια πράγματα. Ξέρει ότι η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, αλλά και για όλα τα μέλη της ομάδας. Εφόσον χρειαστεί τη βοήθειά μου θα το κάνω, αν και ξέρω πως έχει τη δική του μπασκετική φιλοσοφία. Μην ξεχνάτε ότι το αίμα μου παραμένει πράσινο".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ