EUROLEAGUE

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!

Το καλοκαίρι του 2012, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε πρόταση από τον Παναθηναϊκό να αναλάβει τη θέση του χεντ κόουτς. Χθες (28/10) ο ''Σάρας'' βρέθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του ως βοηθός προπονητής στη Ζαλγκίρις.

Στα 38 του χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Λιθουανία με τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι εν συνεχεία αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας θέση βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γκιντάρας Κραπίκας.

Χθες (28/10) ο Λιθουανός σούπερ σταρ βρέθηκε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Την ομάδα που του πρότεινε να αναλάβει χρέη χεντ κόουτς μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την ομάδα, το καλοκαίρι του 2012. Ο ίδιος εξήγησε πρόσφατα τους λόγους που αρνήθηκε την πρόταση των ''πράσινων''.

''Όταν μου έκανε την πρόταση ο Παναθηναϊκός ήθελαν ένα ''ναι'' ή ένα ''όχι'' αμέσως. Εγώ ήμουν σε προετοιμασία με την Εθνική ομάδα στο Χιούστον, δεν μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να γίνω προπονητής, ενώ ήθελα ακόμη τότε να συνεχίσω να παίζω. Η πιθανότητα ήταν σοβαρή, αλλά τους είπα πως δεν μπορούσα να αποφασίσω άμεσα και τους κάλεσα να αναζητήσουν άλλον προπονητή. Πιστεύω πως πήρα τότε τη σωστή απόφαση. Ερχόμουν από μια καλή χρονιά, ήμουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και πιστεύω πως έπραξα σωστά. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου''.

Ο Γιασικεβίτσιους είχε προτάσεις για να συνεχίσει να αγωνίζεται, τις εξέτασε όμως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να αρχίσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι εκ φύσεως εκδηλωτικός. Το επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις Κάουνας με τους ''πράσινους''. Δείτε τις σχετικές PHOTOS και θα καταλάβετε...

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!


Ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έζησε έντονα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!


Εν συνεχεία, χαιρέτησε τον Εστεμπάν Μπατίστα και τους υπόλοιπους ''πράσινους''

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!


Ο Γκιντάρας Κραπίκας δίνει τις οδηγίες και ο ''Σάρας'' παρακολουθεί διακριτικά

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!


Το τεχνικό τιμ της Ζαλγκίρις ενισχύθηκε με την προθήκη του Λιθουανού σούπερ σταρ

Ο Σάρας των πάγκων (PHOTOS)!


Δεν έλειψαν οι έντονες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης!

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ