EUROLEAGUE

Ντέντμον: "Συγγνώμη Ζαλγκίρις, πάω ΝΒΑ"

Ντέντμον: "Συγγνώμη Ζαλγκίρις, πάω ΝΒΑ"

Η Ζαλγκίρις (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο TOP-16) προσπάθησε να φέρει πίσω στο Κάουνας τον Τζάστιν Ντέντμον όμως ο Αμερικανός σκόρερ δεν πρόλαβε τη σχετική προθεσμία. Πλέον στρέφεται στο ΝΒΑ.

Ο Τζάστιν Ντέντμον εντυπωσίασε στην περσινή Euroleague με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας κι εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με ένα καλό συμβόλαιο στην Κίνα.

Η κινέζικη λίγκα (CBA) ολοκληρώθηκε και η Ζαλγκίρις "ψάχτηκε" για την επιστροφή του Αμερικανού σκόρερ, με στόχο την υπέρβαση στο TOP-16 της Euroleague. Παρ' όλα αυτά, ο Ντέντμον δεν θα επιστρέψει στο Κάουνας. Προς το παρόν τουλάχιστον, αφού θα προσπαθήσει να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

"Προς όλους τους φίλους μου στη Ζαλγκίρις Κάουνας. Λυπάμαι που σας μεταφέρω άσχημα νέα όμως δεν θα επιστρέψω στην ομάδα φέτος! Δεν επιστρέφω όχι γιατί δεν θέλω, αλλά επειδή δεν πρόλαβα τη σχετική προθεσμία. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω! Πλέον θα διεκδικήσω το όνειρό μου να παίξω στο ΝΒΑ τον Απρίλιο. Αν υπήρχε δυνατότητα τον Μάιο, θα έκανα τα πάντα για να επιστρέψω. Όμως αυτό δεν είναι 100% σίγουρο, αφού η προθεσμία ήταν στις 6 Απρλίου. Ελπίζω αυτό να μην αποτρέψει τους φιλάθλους από το να με ακολουθούν. Ποτέ μη λες ποτέ. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα γυρίσω. Απλώς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξή σας για όσο καιρό αγωνιζόμουν με μια άλλη ομάδα. Θα είμαι για πάντα «πράσινος και λευκός». Καλή τύχη Ζαλγκίρις" ήταν το μήνυμα του Αμερικανού.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ