EUROLEAGUE

MVP Απριλίου ο "δήμιος" του Ολυμπιακού

MVP Απριλίου ο "δήμιος" του Ολυμπιακού
EUROKINISSI

Ο Μπράντον Ντέιβις πήρε το βραβείο του MVP για τον μήνα Απρίλιο στην EuroLeague, καθώς έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση της Ζάλγκιρις στo Final Four.

Ο Μπράντον Ντέιβις έκανε θραύση στις αναμετρήσεις της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό , ήταν κάτι περισσότερο από καταλυτικός για να πάρει η ομάδα του την πρόκριση στο Final Four και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της EuroLeague για τον μήνα Απρίλιο.

Ο 27χρονος σέντερ στα πέντε ματς με τον Ολυμπιακό - ένα για την κανονική διάρκεια και τέσσερα για τα playoffs - έκανε 9 career highs (σε πόντους, ranking, ριμπάουντ, επιθετικά ριμπάουντ, αμυντικά ριμπάουντ, κλεψίματα, τάπες και χρόνο συμμετοχής), ενώ σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της φετινής σεζόν διπλασίασε τον μέσο όρο του σε πόντους (17,2) και τάπες (1,3).

Ο Μπράντον Ντέιβις στα πέντε ματς του Απριλίου είχε μέσο όρο 4,4 ριμπάουντ και 20,6 ranking, αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πρόκρισης της Ζάλγκιρις στo Final Four και για πρώτη φορά στην καριέρα του πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του μήνα στην EuroLeague.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ