EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν αποφάσεις"

Γιασικεβίτσιους: "Τις επόμενες ημέρες θα παρθούν αποφάσεις"

Λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του έβδομου σερί πρωταθλήματος από τη Ζάλγκιρις, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εξήγησε πως δεν είναι ακόμη δεδομένο ότι θα αποχωρήσει από τη λιθουανική ομάδα.

Η Ζάλγκιρις κατέκτησε το έβδομο σερί πρωτάθλημα στη Λιθουανία , ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες του αποθεώθηκαν, όλοι χειροκρότησαν τον Ρομπέρτας Γιαφτόκας επειδή αποχωρεί από την δράση. Το μυαλό των φίλων των "πρασίνων" δεν έμεινε όμως σε αυτά που έγιναν στη Zalgirio Arena και την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου από την ομάδα τους. Το βασικότερο θέμα συζήτησης στη Λιθουανία δεν παύει να είναι σε ποιον πάγκο θα κάθεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο "Σάρας".

Γι αυτό κι η πρώτη ερώτηση που του έγινε αφορούσε σε αυτό. Ο νεαρός τεχνικός έσπευσε να εξηγήσει πως " πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα παρθούν αποφάσεις και όλα θα διευκρινιστούν", πριν σταθεί στο κομμάτι που αφορά τη δουλειά που έκανε η ομάδα του τα τελευταία χρόνια: " Το project βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εκεί και πέρα, θα πρέπει να προχωρήσει ο σύλλογος ό,τι κι αν γίνει. Έχουμε μία νέα ομάδα, όλοι οι παίκτες μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Η δουλειά για την επόμενη μέρα στον σύλλογο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η παρουσία μας στη δέκατη θέση της EuroLeague είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς για εμάς".

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους "παίζει δυνατά" για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, από την στιγμή που αποχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ