EUROLEAGUE

Γιασικεβίτσιους: "Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ΣΕΦ"

Γιασικεβίτσιους: "Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο ΣΕΦ"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και οι παίκτες της Ζάλγκιρις αναφέρθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (10/2, 21:00), βγάζοντας το καπέλο στον Βασίλη Σπανούλη.

Η Ζάλγκιρις δοκιμάζεται στο ΣΕΦ για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας ως μοναδικό της στόχο την υπέρβαση, ήτοι το "διπλό", που θα τη φέρει πιο κοντά στην οκτάδα της διοργάνωσης. Το έργο της λιθουανικής ομάδας δεν θα είναι εύκολο, κάτι που παραδέχθηκαν τόσο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους όσο και οι παίκτες του.

" Ο Ολυμπιακός έχει ένα σύστημα που παραμένει πετυχημένο στο πέρασμα των τελευταίων ετών. Είναι ένα σύνολο με μεγάλη εμπειρία, καλό προπονητή και σταθερό κορμό παικτών. Παρότι χάσαμε με διψήφια διαφορά στο παιχνίδι του α' γύρου, δεν ήμασταν τόσο κακοί. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, απλά δεν ήμασταν το ίδιο αποτελεσματικοί. Από την άλλη, τιμωρήθηκαν απόλυτα τα λάθη που κάναμε. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και επιθετικοί στο ΣΕΦ, αλλά και να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε σε αυτή την πορεία", ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Ζάλγκιρις.

Από την πλευρά του, ο Αρτούρας Μιλάκνις εξήγησε ότι " ο κόουτς μάς ενθαρρύνει να διατηρούμε το ίδιο μοτίβο στη δημιουργία μας, όπως συνέβη στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει απλά να είμαστε πιο εύστοχοι, όπως συμβαίνει στις προπονήσεις. Πλέον νιώθουμε καλύτερα, αλλά αυτό ισχύει επίσης για τον Ολυμπιακό. Έχουν μαζεμένες νίκες και είναι σε καλή κατάσταση, οπότε περιμένω ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι στο ΣΕΦ".

Τέλος, ο Ρενάλντας Σεϊμπούτις πρόσθεσε πως " ο Ολυμπιακός είναι γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό γιατί παίζει με ένταση, με πάθος τα τελευταία χρόνια. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο ξεκάθαρος ηγέτης της ομάδας, πέραν των υπόλοιπων ποιοτικών και σπουδαίων παικτών της. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, κάτι που δεν χρειάζεται πολλά για να επιβεβαιωθεί".

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ