EUROLEAGUE

Αποχαιρέτησε τον Ουέινς

Αποχαιρέτησε τον Ουέινς

Πρόωρο τέλος μπήκε στη συνεργασία της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Μααλίκ Ουέινς. Αιτία; Η απόφαση του Αμερικανού γκαρντ να υποβληθεί σε επέμβαση, εν αγνοία της διοίκησης των Λιθουανών.

Η παρουσία του Μααλίκ Ουέινς στη Ζαλγκίρις Κάουνας αποδείχθηκε εξαιρετικά βραχύβια. Διήρκησε άλλωστε, κάτι παραπάνω από δύο μήνες. Μόνο! Κι αυτό γιατί οι Λιθουανοί αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους με τον απόφοιτο του Βιλανόβα, λόγω της απόφασής του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τη δεύτερη μέσα σε περίπου ένα χρόνο, λόγω προβλήματος στον μηνίσκο.

Ο άλλοτε παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς ταξίδεψε στις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες για να βρίσκεται κοντά στη σύζυγό του και στη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Παράλληλα όμως, αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Δίχως να το γνωρίζει η διοίκηση της Ζάλγκίρις Κάουνας.

Έτσι, οι Βάιντο Καρινιάουσκας και Λουκ Λεκαβίτσιους θα επωμιστούν το βάρος στη θέση "1" για φέτος, με τους "πράσινους" να μην έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα προβούν σε κάποια διορθωτική κίνηση στο ρόστερ τους. Διαθέτουν άλλωστε, ως εναλλακτική, και τον Κάσπαρ Βετσβάγκαρς, ο οποίος αναρρώνει από επέμβαση -επίσης στο γόνατο.

Νίκη πριν τη Ρεάλ Μαδρίτης

Εξάλλου, λίγες ημέρες πριν το ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10, 20:30) οι Λιθουανοί επικράτησαν άνετα της Νεβέζις με 79-52, για την έκτη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζέιμς Άντερσον, με 12 πόντους.

TAGS EUROLEAGUE ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ