EUROLEAGUE

Σάτο: ''Απίθανο να πάρουμε το EuroCup!''

Σάτο: ''Απίθανο να πάρουμε το EuroCup!''

Το 3-7 στον Δ' όμιλο της regular season άφησε τη Βαλένθια εκτός TOP-16. Πλέον οι Ίβηρες στρέφονται στο EuroCup ωστόσο ο Ρομέιν Σάτο παραδέχτηκε πως το ενδεχόμενο του repeat είναι αδιανόητο σενάριο!

Η Βαλένθια του Βέλιμιρ Περάσοβιτς εξασφάλισε την πρόκριση στην Euroleague 2014-15 ως κάτοχος του EuroCup. Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερε να προκριθεί στο TOP-16 κι έτσι επιστρέφει στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα αντιμετωπίσει τις Λοκομοτίβ Κουμπάν, Νανσί και την Πλοϊέστι του Μιχάλη Πελεκάνου στο LAST-32 του EuroCup όμως ο Σάτο εμφανίζεται ρεαλιστής, όσον αφορά την παρουσία της Βαλένθια στον θεσμό.

''Με βάση το επίπεδο και τις δυνατότητές μας, είναι αδιανόητο να κατακτήσουμε φέτος το EuroCup! Υπάρχουν σπουδαίες ομάδες στη διοργάνωση ενώ εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όχι μόνο ως ομάδα αλλά σε ατομικό επίπεδ. Στις τελευταίες μας ήττες ήμουν θυμωμένος, αφού παίζαμε ατομικά στην επίθεση. Του είπα σε όλους τους συμπαίκτες μου! Πρέπει να κάνουμε πάντα την έξτρα πάσα, να κυκλοφορούμε την μπάλα. Ελπίζω να επιστρέψουμε στην Euroleague όμως έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη χρονιά'' ανέφερε ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ στο ισπανικό πρακτορείο EFE.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ