EUROLEAGUE

Παρουσιάστηκε ο Έρικ Γκριν από την Βαλένθια

Παρουσιάστηκε ο Έρικ Γκριν από την Βαλένθια

Η Βαλένθια παρουσίασε σε μία ξεχωριστή εκδήλωση τον Έρικ Γκριν, τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να δηλώνει ενθουσιασμένος από την προοπτική της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Έπειτα από έναν χρόνο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Έρικ Γκριν αποχώρησε με προορισμό την Βαλένθια. Για την ακρίβεια βέβαια ο Ολυμπιακός τον άφησε ελεύθερο και κατόπιν ο Αμερικανός συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ο ισπανικός σύλλογος παρουσίασε σήμερα (31/8) τον άλλοτε "ερυθρόλευκο", ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την προοπτική της ομάδας. " Μου δόθηκε μία σπουδαία ευκαιρία από έναν σπουδαίο σύλλογο, που μόλις κατέκτησε το πρωτάθλημα. Όταν έμεινα ελεύθερος σκεφτόμουν αν θα ψάξω για ομάδα που αγωνίζεται στην Turkish Airlines EuroLeague, στην Κίνα ή στο ΝΒΑ. Άκουσα όμως καλά λόγια από πρώην παίκτες της ομάδας - και ειδικά για τον κόσμο της - για αυτό και συμφώνησα" δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός.

Στην συνέχεια μάλιστα ο Γκριν έδειξε ανυπόμονος να ενταχθεί στο σύνολο: " Είδα περσινούς αγώνες της και είδα ότι όλοι οι παίκτες σουτάρουν και παίζουν με καρδιά και πάθος. Αγαπάνε το παιχνίδι και θέλω κι εγώ να φέρω κάποια θετικά πράγματα στην ομάδα".

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το VIDEO με την παρουσίαση του Αμερικανού γκαρντ, όπως αναρτήθηκε στο κανάλι της Βαλένθια στο youtube:

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ