EUROLEAGUE

Με φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Νέντοβιτς

Με φανέλα του Ερυθρού Αστέρα ο Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα (2008-'12) πριν μεταπηδήσει στη Λιέτουβος Ρίτας κι, εν συνεχεία, στους Golden State Warriors. Χθες (06/12) απέδειξε ότι δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του.

Η Βαλένθια ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο Pabellon Fuente de San Luis και παραμένει στην τελευταία θέση του Δ' ομίλου της Euroleague, με ρεκόρ 2-6.

Εν τω μεταξύ, στο γήπεδο της Βαλένθια βρέθηκαν φίλοι του Ερυθρού Αστέρα που πανηγύρισαν την πρόκριση στο TOP-16 μαζί με τους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς. Λίγο πριν από το τζάμπολ, ο Νεμάνια Νέντοβιτς βρέθηκε στις εξέδρες που φιλοξενούσαν τους Σέρβους οπαδούς και φωτογραφήθηκε μαζί τους, κρατώντας ένα μπλουζάκι της ομάδας του Βελιγραδίου!

Ο νεαρός Σέρβος γκαρντ ήλθε στη Βαλένθια ως αντικαταστάτης του Ντουάιτ Μπάικς, υπογράφοντας ως το 2016. Την περίοδο 2008-'12 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα όπου έφτιαξε το ''όνομά'' του, εν συνεχεία μεταπήδησε στη Λιέτουβος Ρίτας ενώ το καλοκαίρι του 2013 έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στους Warriors.

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ