EUROLEAGUE

Καϊμακόγλου: ''Φαβορί η Εφές αλλά...''

Καϊμακόγλου: ''Φαβορί η Εφές αλλά...''

Η Ούνικς Καζάν δοκιμάζεται στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Αναντολού Εφές (16/10, 20:00) και ο Κώστας Καϊμακόγλου εξήγησε τη φιλοσοφία των Ρώσων στη διοργάνωση. Τι είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Η Ούνικς Καζάν ''επιβίωσε'' στον προκριματικό γύρο της Euroleague και πλέον στρέφεται στο ματς της πρεμιέρας με την Αναντολού Εφές (16/10, 20:00).

Ο Κώστας Καϊμακόγλου αναφέρθηκε στην παρουσία των κυπελλούχων Ρωσίας στον Α' όμιλο, παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αναντολού Εφές είναι τα φαβορί κι εξήγησε τους στόχους στη διοργάνωση.

''Έχουμε μπροστά μας τον πρώτο γύρο της regular season στην Euroleague. Παίζουμε με μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη παράδοση στη διοργάνωση. Η Αναντολού Εφές έχει μεγάλη εμπειρία, σπουδαίους προπονητές και δυνατούς παίκτες. Νομίζω ότι είναι το φαβορί στον όμιλό μας, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για εμάς, είναι σπουδαία υπόθεση το ότι κερδίσαμε τον προκριματικό γύρο. Από εδώ και στο εξής πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε''.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε ότι περιμένει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. ''Είναι το πρώτο παιχνίδι της Ούνικς Καζάν στην Euroleague! Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Η Αναντολού Εφές έχει έναν σπουδαίο προπονητή, ένα δυνατό ρόστερ ενώ προσπαθεί να εφαρμόσει μια διαφορετική φιλοσοφία στο παιχνίδι της. Οι Τούρκοι βγάζουν ενέργεια στο παιχνίδι τους και πιέζουν τον αντίπαλο. Αναμένω ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο εκτός έδρας ματς''.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ