EUROLEAGUE

Χωρίς δύο η Μάλαγα

Χωρίς δύο η Μάλαγα

Η Μάλαγα διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs της Euroleague και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην ACB. Θα συνεχίσει να το κάνει τις επόμενες εβδομάδες χωρίς τους Ράφαελ Χετσχάιμερ και Σέρχι Βιδάλ που τέθηκαν νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Η χθεσινή ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο ''έριξε'' την Ουνικάχα στο 3-4 στον Ε' όμιλο του TOP-16 ωστόσο ο Χοάν Πλάθα έχει δύο έξτρα λόγους για να προβληματίζεται ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της Μάλαγα στην Euroleague και την ACB.

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ράφαελ Χετσχάιμερ και Σέρχι Βιδάλ. Αμφότεροι τέθηκαν νοκ άουτ για τις επόμενες εβδομάδες λόγω τραυματισμών κι έτσι δεν θα ενισχύσουν τη Μάλαγα στους προσεχείς αγώνες, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Μούρθια για την 20ή αγωνιστική στην ACB.

Ο Χετσχάιμερ (5.1 π., 1.8 ρ. σε 17 αγώνες στην Euroleague, φέτος) χτύπησε στο δεξί γαστροκνήμιο και η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς αναμένεται έπειτα από έξι εβδομάδες. Όσον αφορά τον Βιδάλ (2.5 π., 1.4 ασ. σε 17 συμμετοχές στον θεσμό), ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες.

Από κει και πέρα, ο Φραν Βάσκεθ αγωνίστηκε με πυρετό κόντρα στην Αρμάνι ωστόσο αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Μούρθια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ