EUROLEAGUE

''Κίνητρο η Euroleague''

''Κίνητρο η Euroleague''

Ο Τζον Στέφανσον πήγε στη Μάλαγα για να καλύψει το κενό του Ζόραν Ντράγκιτς, παραδέχτηκε πως όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στην Euroleague, μπροστά στους φίλους της Ουνικάχα.

Ο Ζόραν Ντράγκιτς πήγε στoυς Phoenix Suns για να παίξει μπάσκετ με τον αδελφό του, Γκόραν, ενώ η Μάλαγα έφερε στην Ανδαλουσία τον Τζον Στέφανσον για να να καλύψει το κενό του Σλοβένου γκαρντ στην περιφέρεια.

Ο 32χρονος Ισλανδός γκαρντ (1μ.92) έχει αγωνιστεί στην ισπανική Λίγκα με τις Σαραγόσα, Γρανάδα και Βαλένθια ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε 22 πόντους μ.ό. με 43% στα τρίποντα στην προκριματική φάση του EuroBasket 2015.

Πλέον εξηγεί την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα και παραδέχεται ότι η Euroleague είναι ένα μεγάλο κίνητρο.

''Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν έκανα δεύτερες σκέψεις μετά την πρόταση της Μάλαγα! Περίμενα την ευκαιρία μου και πλέον είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο project της Ουνικάχα. Είμαι περήφανος που θα παίξω σε αυτή την ομάδα. Πραγματικά, ανυπομονώ να αρχίσω. Η Μάλαγα εκπροσωπεί όλα όσα θέλω από έναν σύλλογο. Επιπλέον, ήθελα πολύ να παίξω στην Euroleague. Είναι τεράστια πρόκληση να παίζεις απέναντι στους καλύτερους''.

Η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της ACB κόντρα στην Ανδόρα του Γιώργου Μπόγρη (05/10, 19:00). Τι είχε να πει επ' αυτού ο Στέφανσον;

''Έκανα ατομικές προπονήσεις και πιστεύω πως είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκα με την εθνική Ισλανδίας στα προκριματικά του EuroBasket. Ένιωσα πολύ όμορφα. Καταφέραμε να προκριθούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης για πρώτη φορά και αυτό είναι σπουδαίο επίτευγμα. Όπως είπα και πριν, ανυπομονώ να παίξω στο Martin Carpena!''.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ