EUROLEAGUE

Πλάθα: "Έγιναν λάθη από τους διαιτητές"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - UNICAJA MALAGA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χουάν Πλάθα δήλωσε πως έγιναν λάθη από τους διαιτητές, απορεί για την τεχνική ποινή που δέχτηκε ο πάγκος του, ενώ στάθηκε στις 15 χαμένες βολές και στα 17 λάθη που έκανε η ομάδα του.

Ο προπονητής της Μάλαγα είχε παράπονα από την διαιτησία στο ΣΕΦ, τόνισε πως υπήρξαν περίεργες αποφάσεις, έκανε την αυτοκριτική του για την εμφάνιση της Μάλαγα, ενώ επεσήμανε πως αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Χουάν Πλάθα δήλωσε τα εξής: "Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Μπορεί να έχω τις δικές μου σκέψεις, αλλά η δουλειά των διαιτητών είναι δύσκολη. Μπορώ να πω ότι υπάρχουν κάποιες περίεργες αποφάσεις, αλλά κάποιος πρέπει να είναι χαζός ή ρομαντικός για να πιστεύει πως δεν γίνονται λάθη από τους διαιτητές. Πάντως το να δίνεται τεχνική ποινή όταν ο πάγκος διαμαρτύρεται για παράβαση οκτώ δευτερολέπτων πρώτη φορά το συναντώ στην καριέρα μου. Έγιναν λάθη, αλλά όταν έχεις 15 χαμένες βολές και 17 λάθη δεν μπορείς να παραπονιέσαι".

Όσο για την εικόνα του ματς, είπε: "Κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα και επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να ξεφύγει με μεγάλη διαφορά. Στη συνέχεια λίγο-λίγο προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε τη νίκη, αλλά κακές αποφάσεις, λάθη, χαμένες βολές και το κακό ξεκίνημα μάς στοίχισαν το παιχνίδι. Νικήσαμε στα δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα, αλλά αυτό δεν αρκεί για να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο. Μας λείπει εμπειρία, έχουμε έξι παίκτες που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα. Χρειάζεται ηρεμία και σωστές αποφάσεις, κάτι που δεν είχαμε. Όμως είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου, γιατί πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κρατάω από το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ