EUROLEAGUE

Ο Βασιλειάδης, ο Σάντσεθ και το συμβόλαιο

Ο Βασιλειάδης, ο Σάντσεθ και το συμβόλαιο

Ο Κώστας Βασιλειάδης ανήκει πλέον στη Μάλαγα και ''θυμήθηκε'' το τρίποντο του Πέπε Σάντσεθ κόντρα στην Μπαρτσελόνα που έστειλε την Ουνικάχα στο Final Four της Αθήνας. Στη Σεβίλλη για τις υπογραφές.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και ταδίξεψε με τρένο για τη Σεβίλλη, όπου θα συμμετάσχει στον Β' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τις Αργεντινή, Κροατία, Σενεγάλη, Φιλιππίνες και Πουέρτο Ρίκο.

Στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας θα μεταβούν ο αθλητικός διευθυντής της Μάλαγα, Μανόλο Ρούμπια και ο Κάρλος Χιμένεθ ώστε να συναντηθούν με τον Κώστα Βασιλειάδη και να πέσουν οι υπογραφές στο συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ με την Ουνικάχα που ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 1+1 χρόνια .

Την ίδια στιγμή, ο 30χρονος γκαρντ θυμήθηκε την προηγούμενη θητεία του στη Μάλαγα και συγκεκριμένα το τρίποντο του Πέπε Σάντσεθ στον τρίτο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα που έστειλε την Ουνικάχα στο Final Four της Euroleague, στην Αθήνα.

Τη σεζόν 2006-07, η Μάλαγα διεκδικούσε την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας σε σειρά best-of-three με την Μπαρτσελόνα.. Ξεκίνησε με νίκη (91-75) στο Martin Carpena, ηττήθηκε (80-58) στη Βαρκελώνη κι εν συνεχεία ''σφράγισε'' τη συμμετοχή της στα ημιτελικά όταν ο Πέπε Σάντσεθ ευστόχησε σε ένα απίστευτο τρίποντο που διαμόρφωσε το 67-64 στο Game 3 της σειράς!

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ