EUROLEAGUE

Γκρέιντζερ: "Πρόκληση η μάχη με Διαμαντίδη"

Γκρέιντζερ: "Πρόκληση η μάχη με Διαμαντίδη"

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι της Μάλαγα με τον Παναθηναϊκό (13/2, 9.45μ.μ.) και αναφέρεται στην προσωπική του μονομαχία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη

Η Μάλαγα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό και για τις δύο πλευρές. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από αρνητικά αποτελέσματα και πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ίδιο ισχύει και για τη Μάλαγα η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες στην Euroleague κι ελπίζει ότι θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες με όπλο και την έδρα της.

"Αποτελεί πρόκληση για μένα ότι θα τεθώ αντιμέτωπος με τον Διαμαντίδη. Μετά από ένα κακό παιχνίδι στο Κύπελλο, έχω έξτρα κίνητρο κι ελπίζω να τα πάω καλά απέναντι σε έναν τόσο καλό παίκτη και μια τόσο δυνατή ομάδα. Δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω μετά από ό,τι έγινε στο Κύπελλο", σχολίασε ο Τζέισον Γκρέιντζερ και συνέχισε:

"Είναι πολύ σημαντικό να σηκώσουμε κεφάλι ξεκινώντας από το ματς με τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε, ειδικά αυτά στην έδρα μας, και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο γίνεται στο Top 16".

Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Χετσχέιμεϊρ σχολίασε: "Το Κύπελλο… τελείωσε. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το πιο σημαντικό τώρα. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ