EUROLEAGUE

Έρχεται πλήρης η Μάλαγα

Έρχεται πλήρης η Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα ταξιδεύει αύριο στην Αθήνα για την do-or-die αναμέτρηση (03/04, 21:30) με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Ζοάν Πλάθα θα συμπεριλάβει στην αποστολή τους Νικ Κάνερ-Μέντλι, Ράφα Χετσχάιμερ και Σέρχι Βιδάλ.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας θέλει μόνο νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ώστε να διατηρήσει ''ζωντανές'' τις ελπίδες πρόκρισης στα playoffs της Euroleague.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι Ισπανοί αποχαιρετούν τη διοργάνωση. Σήμερα το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλάμβανε μια προπόνηση για τους παίκτες του Ζοάν Πλάθα, ασκήσης τακτικής και φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο. Η αποστολή αναχωρεί αύριο για την Αθήνα ενώ ο Καταλανός τεχνικός θα συμπεριλάβει τους Νικ Κάνερ-Μέντλι, Ράφα Χετσχάιμερ και Σέρχι Βιδάλ χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κάνερ-Μέντλι ήταν ο κορυφαίος της Ουνικάχα στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Palacio de Deportes ''Martin Carpena'' ωστόσο το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στο γόνατο. Ο Χετσχάιμερ παραμένει εκτός δράσης τον τελευταίο μήνα λόγω τραυματισμού στο δεξί γαστροκνήμιο ενώ ο Βιδάλ είχε τραυματιστεί στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ