EUROLEAGUE

Τσόβιτς: ''Ευχαριστούμε την Euroleague''

Τσόβιτς: ''Ευχαριστούμε την Euroleague''

Ο Ερυθρός Αστέρας εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους της Euroleague 2014-2015 και ο πρόεδρος Νεμπόισα Τσόβιτς ευχαρίστησε τη διοργάνωση ενώ εξήγησε ότι οι Σέρβοι βρίσκονται στον σωστό δρόμο

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τσιμπόνα άφησαν τους Κροάτες εκτός Euroleague. Το board της διοργάνωσης συνεδρίασε χθες στη Βαρκελώνη κι ενημέρωσε ότι ο Ερυθρός Αστέρας θα πάρει τη θέση της Τσιμπόνα.

Σήμερα, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ευχαρίστησε την Euroleague για την επιλογή της κι εξήγησε τους λόγους που οι Σέρβοι βρίσκονται στον σωστό δρόμο. ''Τα τελευταία χρόνια έχουμε χτίσει ισχυρούς δεσμούς με την Euroleague Basketball. Ο Ερυθρός Αστέρας διοργανώνει τουρνουά τζούνιορ υψηλού επιπέδου ενώ ανταποκρίνεται πλήρως στα κριτήρια που έχει θέσει η διοργάνωση.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την Euroleague για την ευκαιρία που μας έδωσε να αγωνιστούμε στην επόμενη διοργάνωση. Είναι η απόδειξη ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Οι διοργανωτές εκτιμούν τη δουλειά που γίνεται εδώ. Το επιβεβαίωσαν ξανά το 2012, όταν έδωσαν wild card στην ομάδα μας για να συμμετάσχει στο EuroCup της επόμενης χρονιάς!''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ