EUROLEAGUE

Το μπάσκετ δεν είναι μπλακ τζακ

Το μπάσκετ δεν είναι μπλακ τζακ

Ο Μάρκους Ουίλιαμς ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης που πανηγύρισε ο Ερυθρός Αστέρας επί της Γαλατασαράι (76-68) και διευκρίνισε τι είναι αυτό που μετρά στα ματς. Απολαύστε τους delije σε πλήρη δράση και... το σοκ της αδελφής του Τζένκινς (videos).

Μια ματιά στη φωτογραφία θα σας πείσει ότι η Γαλατασαράι δεν ήταν ακριβώς... τυχερή που είχε ως πρώτη αποστολή στη φετινή Euroleague την επίσκεψη στην Kombank Arena, όπου παρέστησαν 16.834 delije, για να κάνουν τα... δικά τους. Ξέρετε. Τα γνωστά.

Αν τυχόν δεν γνωρίζετε τι γίνεται στα εκτός έδρας ματς του Ερυθρού Αστέρα, ιδού... ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Οι εκπρόσωποι της Σερβίας ξεκίνησαν λοιπόν, τη φετινή σεζόν στη Euroleague με νίκη, με τους φίλους τους να τους δίνουν μια κάποια ώθηση. Του τύπου που κόπηκαν τα πόδια της Γαλατά, στο πρώτο μισό.

Ο εκ των ηγετών της παρέας του, Μάρκους Ουίλιαμς (15π., 7 ασίστ) θύμισε ότι " τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ. Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά όταν γίνεται το τζάμπολ. Δεν παίζουμε μπλακ τζακ. Η κάθε ομάδα αποδεικνύει ποια είναι, μόνο όταν βρίσκεται στο παρκέ", ενώ επί προσωπικού εξήγησε πως "πήρα κάποια σουτ που μπήκαν, αλλά σημασία έχει ότι νίκησε η ομάδα. Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και νικήσαμε γιατί παίξαμε καλή άμυνα. Βρισκόμαστε μόλις στον Οκτώβρη. Τα καλύτερα έρχονται".

Από όσα έγιναν στην πρεμιέρα, κρατά το γεγονός ότι " παίξαμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Δεν έχουμε χρόνο να το σκεφτόμαστε άλλο. Έχουμε μπροστά μας τη Μέγκα Βιζούρα" για την Αδριατική λίγκα.

Του ζήτησαν να σχολιάσει την εμφάνιση του Τσαρλς Τζένκινς που δεν ήταν και έπος. Απάντησε " η αλήθεια είναι ότι... έριξε τούβλα. Αλλά εφόσον νίκησε η ομάδα, όλα είναι καλά. Τον... συγχωρούμε. Συν τοις άλλοις, θεωρούμε δεδομένο ότι θα είναι καλύτερος στα επόμενα ματς".

Ενδεχομένως ο Τζένκινς να 'χε ένα άγχος περισσότερο, γιατί ήταν στις πρώτες γραμμές του γηπέδου η αδελφή του, η οποία πέρασε ένα... σοκ, η αλήθεια είναι. Γιατί; Δείτε και μόνοι σας.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ