EUROLEAGUE

Με τις ευλογίες του Ραντμάνοβιτς

Με τις ευλογίες του Ραντμάνοβιτς

Η τάση του Ερυθρού Αστέρα να στηριχθεί σε πολλά νέα παιδιά βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς. Όντας δηλωμένος... οπαδός των "ερυθρολεύκων" άλλωστε δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για την τακτική των Σέρβων.

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς αισθάνεται κάπως... διαφορετικά όταν η συζήτηση πηγαίνει στους "ερυθρόλευκους". Για την ακρίβεια νιώθει σα να μιλάει για την οικογένειά του. Γι αυτό και κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο μοιάζει να... ζηλεύει όσους φορούν τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και βρίσκονται στο παρκέ.

Παρά τη δικαιολογημένη νοσταλγία πάντως, ο άλλοτε παίκτης των Λος Άντζελες Λέικερς (και πολλών ακόμη ομάδων του ΝΒΑ) επικροτεί την στάση της διοίκησης να "χτίσει" την ομάδα πάνω σε νεαρούς παίκτες. Σαν τον Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος ωριμάζει πριν την ώρα του.

" Είμαι χαρούμενος που ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται σε νεαρούς παίκτες και φέρνει ξένους που μέσα από την ομάδα θα αποκτήσουν εμπειρίες. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έχει από πίσω της φιλάθλους που την υποστηρίζουν κάθε στιγμή και φωνάζουν για να εμψυχώσουν τους παίκτες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλάντιμιρ Ραντμάνοβιτς, μιλώντας στον Τύπο της χώρας του.

Το "ερυθρόλευκο" παρελθόν του δεν μπορεί να ξεχαστεί άλλωστε αφού, όπως επεσήμανε " είχα την τιμή να παίξω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά πέραν αυτού ακόμα και από την εικόνα του γηπέδου καταλαβαίνεις πολλές φορές πόση ένταση υπάρχει στις εξέδρες. Οι φίλαθλοι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας γιατί επηρεάζουν την εξέλιξη του αγώνα", ενώ κατέληξε κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να... βρεθεί μαζί του στην Kombank Arena για το παιχνίδι με τις "νυχτερίδες".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ