EUROLEAGUE

Η πρώτη φορά του Μαριάνοβιτς

Η πρώτη φορά του Μαριάνοβιτς

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη Ρεάλ Μαδρίτης (02/01, 20:00) και παραδέχεται ευθαρσώς πως δεν ξέρει τον τρόπο να περιορίσει τους ψηλούς της ''Βασίλισσας''!

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 15-0 στην Αδριατική Λίγκα κόντρα στην Τσιμπόνα, ισοφάρισε το καλύτερο νικηφόρο σερί στη διοργάνωση και πλέον στρέφεται στην πρεμιέρα του TOP-16 με αντίπαλο τη Ρεάλ (02/01, 20:00).

Από την πλευρά του, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τη ''Βασίλισσα'' για πρώτη φορά στην καριέρα του! Βλέπετε, ο Σέρβος σέντερ δεν... έτυχε να κοντράρει τους Μαδριλένους στα τρία χρόνια που αγωνίζεται στη διοργάνωση (2010-'11 με ΤΣΣΚΑ Μόσχας & Ζαλγκίρις, 2013-'15 με Ερυθρό Αστέρα).

Τι έχει να πει επ' αυτού; ''Δεν ξέρω πώς να τους αντιμετωπίσω'' εξήγησε χαριτολογώντας και πρόσθεσε: ''Γνωρίζω ότι η Ρεάλ διαθέτει σπουδαίους παίκτες. Είμαι ενθουσιασμένος αφού θα τους αντιμετωπίσω για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Κάναμε ένα σπουδαίο ρεκόρ (σ.σ. 15-0, στην Αδριατική Λίγκα) όμως δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά που μας περιμένουν''.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ