EUROLEAGUE

Φωτογραφίες σε κάθε θέση

Φωτογραφίες σε κάθε θέση

Ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα, δίχως την παρουσία των οπαδών του. Αυτοί όμως, θα βρίσκονται στη Hala Pionir με άλλον τρόπο. Μέσω της φωτογραφίας τους.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί τη Λαμποράλ Κούτσα (12/12, 20:00), στο παιχνίδι που θα κρίνει τη δεύτερη και την τρίτη θέση του τέταρτου ομίλου, δίχως την παρουσία των οπαδών του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τιμωρία -κεκλεισμένων των θυρών- που του έχει επιβληθεί από την Euroleague για τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη (στον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα πουληθούν εισιτήρια! Οι Σέρβοι ανακοίνωσαν την έναρξη της πώλησής τους για το παιχνίδι με τους Βάσκους. Φυσικά και δεν τίθεται ζήτημα αντιπαράθεσης με τη διοργανώτρια αρχή. Απλά θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ελαχιστοποιήσουν -στο μέγεθος του δυνατού- τη "ζημιά" από το πρόστιμο που επίσης τους έχει επιβληθεί (ύψους 50 χιλιάδων ευρώ).

Η κίνηση της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Όπως έχει ενημερώσει τους οπαδούς της ομάδας, κάθε ένας που αγοράζει εισιτήριο και στέλνει μία φωτογραφία του, θα είναι παρών στο γήπεδο. Πώς; Μέσω της φωτογραφίας του. Ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να βάλει σε κάθε ένα από τα -άδεια ελέω τιμωρίας- καθίσματα της Hala Pionir τη φωτογραφία των οπαδών προκειμένου να δώσει την αίσθηση παρουσίας τους σε αυτό.

, όπως μπορείτε να δείτε.

Φωτογραφίες σε κάθε θέση
TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ