EUROLEAGUE

"Έτσι μαρκάρεις τον Μαριάνοβιτς"

"Έτσι μαρκάρεις τον Μαριάνοβιτς"

Η Κρκα ήταν η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στην Αδριατική Λίγκα και ο Κρίστοφερ Μπούκερ μοιράστηκε τη γνώση όσον αφορά το μαρκάρισμα του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (13/02, 21:45) τον Ερυθρό Αστέρα και η αλήθεια είναι ότι οι ψηλοί των "πράσινων" θα έχουν μπόλικη δουλειά απέναντι στον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ είναι ο "go to guy" παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, αυτός στον οποίο στηρίζεται εν πολλοίς το παιχνίδι της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι Σέρβοι, λοιπόν, ταξίδεψαν στην Αθήνα μετά την ήττα (σ.σ. 77-67) από την Κρκα στην Σλοβενία, την πρώτη τους έπειτα από 21 αγωνιστικές στην Αδριατική Λίγκα.

Ο Αμερικανός σέντερ της Κρκα, Κρίστοφερ Μπούκερ, ανέλαβε το μαρκάρισμα του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, περιορίζοντας τον Σέρβο "γίγαντα" στους 9 πόντους (5/8 βολές, 2/6 δίποντα). Πως τα κατάφερε;

"Είναι πολύ δύσκολο να μαρκάρεις τον Μαριάνοβιτς. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για να παίξεις απέναντι σε έναν τέτοιο παίκτη! Είναι τόσο ψηλός, με καλή κίνηση στα πόδια και επαφή με το καλάθι, που πραγματικά είναι δύσκολο να τον περιορίσεις. Πραγματικά απολαμβάνω να τον βλέπω και μου αρέσει να παίζω εναντίον του. Με μεγάλη ομαδική προσπάθεια τον υποχρεώσαμε να πετύχει μόλις 9 πόντους. Ήμασταν καλοί στις βοήθειες. Μόνο έτσι μπορείς να τον σταματήσεις".

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ