EUROLEAGUE

Στηρίζει τα ''παιδιά'' της η Ρεάλ

Στηρίζει τα ''παιδιά'' της η Ρεάλ

Ο Τζέισι Κάρολ υποβλήθηκε χθες σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο όμως η Ρεάλ δεν απέκτησε παίκτη. Αντίθετα, ''προβίβασε'' τον 17χρονο Τζόναθαν Μπαρέιρο (2μ.04) ο οποίος προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα της ''Βασίλισσας''.

Οι Μαδριλένοι ενημέρωσαν χθες πως ο Τζέισι Κάρολ υποβλήθηκε σε πετυχημένη αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψουν πόσο θα χρειαστεί ο Αμερικανός γκαρντ ώστε να επιστρέψει κοντά τους.

Η διορία για ενίσχυση των ομάδων που συμμετέχουν στην Euroleague εξέπνευσε χθες και η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να μείνει ως έχει, μολονότι στο απουσιολόγιο του Πάμπλο Λάσο υπάρχει το όνομα του Ντόντεϊ Ντρέιπερ πλάι σε αυτό του Κάρολ.

Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκει λύσεις εκ των έσω. Η αρχή έγινε με τον Αλμπέρτο Μαρτίν , τον 18χρονο γκαρντ (1μ.84) ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague την περασμένη Παρασκευή κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες των Μαδριλένων για το μέλλον.

Πλέον ήλθε η σειρά του Τζόναθαν Μπαρέιρο να μετρήσει τις δυνάμεις του στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 17χρονος γκαρντ-φόργουορντ (2μ.04) προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα της ''Βασίλισσας'' και σύντομα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ