EUROLEAGUE

Ροντρίγκεθ: "Σημαντικό το σερί, αλλά θέλουμε τίτλους!"

Ροντρίγκεθ: "Σημαντικό το σερί, αλλά θέλουμε τίτλους!"

Συγκροτημένος ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ γνωρίζει ότι το κρας τεστ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τη Ρεάλ και αναφέρεται στο σερί που δεν δίνει όμως τίτλους

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ βρέθηκε παρουσία 600 λιλιπούτειων φίλων του για να μιλήσει μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και φυσικά να βγει φωτογραφίες.

Στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Κολέγιο San Patricio, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε μεταξύ άλλων και για τους ευσεβείς πόθους του.

Ποιοι είναι αυτοί; Μα φυσικά οι τίτλοι. Γιατί καλά είναι τα σερί όπως τόνισε, αλλά "θέλουμε τίτλους. Η ομάδα απέκτησε πολλές εμπειρίες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό που στο τέλος μετράει είναι οι τίτλοι. Είναι καλό στην αυτοπεποίθησή μας το αήττητο σερί. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις πίστη μπαίνοντας μέσα στο παρκέ, γιατί έτσι είσαι πιο ήρεμος".

Ροντρίγκεθ: "Σημαντικό το σερί, αλλά θέλουμε τίτλους!"

Πλέον, οι Μαδριλένοι θα δώσουν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα κι αυτό αν μη τι άλλο θα είναι ένα μεγάλο κρας τεστ για τη φετινή σεζόν:

"Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, γιατί αφενός θα έχουμε ένα κοπιαστικό ταξίδι και αφετέρου θα παίξουμε σε ένα καυτό γήπεδο. Πρέπει να περιορίσουμε τον ενθουσιασμό μας γιατί πρόκειται για μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι μία ομάδα με μεγάλο ταλέντο, με παίκτες που μπορούν να γυρίσουν το ματς σε οποιαδήποτε στιγμή.

Την προηγούμενη χρονιά χάσαμε εκεί. Ακόμα κι αν χάσουμε είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι γι' αυτό. Χάσαμε πολλά ματς τις περασμένες σεζόν και γνωρίζουμε ότι μία ημέρα αρκεί για να κάνεις τον απολογισμό σου. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να δώσουμε συνέχεια σ' αυτό το σερί. Ωστόσο, όποτε συμβεί να χάσουμε θα είναι η μέρα που θα ψάξουμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ