EUROLEAGUE

Περιμένει τον Κάρολ η Ρεάλ

Περιμένει τον Κάρολ η Ρεάλ

Ο Τζέισι Κάρολ βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη και θα υποβληθεί αύριο σε αρθροσκόπηση ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τηρεί στάση αναμονής όσον εφορά το ενδεχόμενο ενίσχυσης ενόψει της συνέχειας.

Η προθεσμία για τις ομάδες που θέλουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους για τον β' γύρο του TOP-16 εκπνέει αύριο (26/02) και η Ρεάλ περιμένει τα αποτελέσματα της αρθροσκόπησης στην οποία θα υποβληθεί ο Τζέισι Κάρολ.

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ παραμένει νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ''Βασίλισσας'' αφού υπέστη διάστρεμμα και ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο. Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στις ΗΠΑ ενώ αύριο θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται μέσα στις επόμενες τρεις με πέντε εβδομάδες ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τηρεί στάση αναμονής όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση αφού περιμένει τα αποτελέσματα της επέμβασης.

Οι Μαδριλένοι είναι πρόθυμοι να περιμένουν τον Κάρολ σε περίπτωση που το διάστημα της αποθεραπείας του δεν θα ξεπεράσει τον ένα μήνα, εκτιμώντας ότι ο Αμερικανός θα είναι σε θέση να βοηθήσει τη Ρεάλ την περίοδο που κρίνονται οι τίτλοι. Φέτος ο Κάρολ έχει 9.2 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 11 συμμετοχές στην Euroleague.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα έχει τεθεί και ο Ντόντεϊ Ντρέιπερ αφού υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ