EUROLEAGUE

Ο δρόμος προς το Μιλάνο: Ρεάλ Μαδρίτης

Ο δρόμος προς το Μιλάνο: Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικεί και πάλι την κορυφή της Ευρώπης με την Euroleague να παρουσιάζει ένα μικρό αφιέρωμα για τους Ισπανούς, ενώ στέκεται και στα σημεία "κλειδιά" της φετινής σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο σύλλογος με τις περισσότερες κατακτήσεις Euroleague, καθώς μετράει οκτώ, με την τελευταία κατάκτηση πάντως να είναι το μακρινό πλέον 1995. Η Βασίλισσα φέτος δείχνει αποφασισμένη να φτάσει και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης, πραγματοποιώντας πολύ καλή πορεία από την αρχή της σεζόν.

Στο κείμενο της η Euroleague στέκεται και στους πέντε... σταθμούς των Ισπανών τη φετινή σεζόν: Το πρώτο είναι το νικηφόρο ματς με αντίπαλο την Αναντολού Εφές, όπου η Ρεάλ επικράτησε με 103-57, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Γιάννη Μπουρούση που σημείωσε 17 πόντους, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είχε 11 ασίστ.

Δεύτερο σημείο είναι το 111-87 της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Ρούντι Φερνάντεθ να έχει 24 πόντους. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την πλευρά του έχει 19 πόντους με 7 ασίστ. Το τρίτο είναι το 93-79 των Ισπανών απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την ομάδα του Χοάν Πλάθα να έχει μόλις δύο λάθη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Ολυμπιακό με 82-77 και έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών, με τον Μπορούση να έχει 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς είχε 14 πόντους. Πέμπτο και τελευταίο στοιχείο είναι το 3-2 στη σειρά των προημιτελικών με τη Ρεάλ να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα με 83-69 και να εξασφαλίζει την πρόκριση για το φάιναλ-φορ. Ο Σέρχιο Γιουλ είχε 20 πόντους με 4 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ