EUROLEAGUE

Η θλάση χαλάει το σερί του Γιούλ

Η θλάση χαλάει το σερί του Γιούλ
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Γιούλ τραυματίστηκε στην τέταρτη περίοδο του clasico με την Μπαρτσελόνα, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Η απουσία του από το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ (30/12, 21:45) σηματοδοτεί το φινάλε ενός απίστευτου σερί!

Όλα τα είχε ο Πάμπλο Λάσο, οι νέες απουσίες τού έλειπαν! Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είδε τον Σέρχιο Γιούλ να αποχωρεί τραυματίας στις αρχές της τέταρτης περιόδου του αγώνα με την Μπαρτσελόνα για τη 13η αγωνιστική της Liga Endesa, με τις εξετάσεις να φέρνουν άσχημα μαντάτα. Βλέπετε, ο 28χρονος γκαρντ ενημερώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο, με το ιατρικό τιμ της Ρεάλ Μαδρίτης να επισημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι νεωτέρας.

Η απουσία του από την αποψινή αναμέτρηση (30/12, 21:45) με την Μπάμπεργκ πάντως, σηματοδοτεί - σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "As" - το τέλος ενός σερί για τον κόμπο γκαρντ της "Βασίλισσας", ο οποίος συμμετέχει ανελλιπώς στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του από τον Οκτώβριο του 2012. Από τότε έχει δώσει το "παρών" σε 97 σερί παιχνίδια, χάνοντας όμως την ευκαιρία να καταγράψει τριψήφιο αριθμό διαδοχικών εμφανίσεων ελέω της... θλάσης.

Θα μπορούσε κάλλιστα να τον χαρακτηριστεί ως "βιονικός" αφού στα τελευταία εφτά χρόνια που έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει αγωνιστεί στο 96% των αγώνων, ήτοι στους 427 από τους 445 που έχουν γίνει συνολικά.

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ