EUROLEAGUE

Γιουλ: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό"

Γιουλ: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Γιουλ θέλησε να συγχαρεί τον Ολυμπιακό ο οποίος έμεινε ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος, ενώ ο Ρούντι Φερνάντεθ υπογράμμισε ότι η ομάδα του άξιζε να βρεθεί στο Final-4

Δηλώσεις μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Ολυμπιακού, έκαναν οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ οι οποίοι δήλωσαν πως η Ρεάλ άξιζε το τελευταίο εισιτήριο για το Μιλάνο.

Οι δύο άσοι των Μαδριλένων ήταν εξαιρετικοί και έδωσαν σημαντικές βοήθειες στην ομάδα τους.

"Καταφέρνοντας να προκριθούμε στο Final-4 σημαίνει ότι το πλάνο μας εξακολουθεί να πηγαίνει μπροστά. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά, ήμασταν πραγματικά συγκεντρωμένοι, ανεξαρτήτως αν ήταν το πρώτο ή το 30ό λεπτό. Παίξαμε και στα 40 λεπτά στο ίδιο επίπεδο", σχολίασε ο Σέρχιο Γιουλ και συνέχισε:

"Οι οπαδοί μας ήταν εξαιρετικοί, όπως πάντα. Είμαι περήφανος που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας. Το κλειδί ήταν που παίξαμε στον ρυθμό μας και ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό που ήταν τόσο ανταγωνιστικός μέχρι το τέλος του αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Ρούντι Φερνάντεθ υποστήριξε: "Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιστρέφω στο Final-4. Θα είναι το τρίτο μας σε 4 χρόνια και το δεύτερο συνεχόμενο για μένα. Το αξίζαμε, η ομάδα μας ποτέ δεν τα παράτησε.

Επιθετικά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Καταφέραμε να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ και αυτό ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κλειδιά της νίκης. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σε γενικές γραμμές. Αποδείξαμε ότι αξίζαμε να βρεθούμε στο Final-4".

TAGS EUROLEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ