EUROLEAGUE

Χωρίς Τέπιτς, Λοβέρν

Χωρίς Τέπιτς, Λοβέρν

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς παρακολούθησε από τον πάγκο το δεύτερο ημίχρονο της ήττας από την ΜΖΤ Σκοπίων λόγω... συμπεριφοράς, ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχασε τον Μιλένκο Τέπιτς (μέση) ενώ το ιατρικό τιμ συνέστησε ξεκούραση στον Ζοφρέ Λοβέρν!

H Παρτίζαν υποδέχεται την προσεχή Παρασκευή (31/01) την Λοκομοτίβ Κουμπάν όμως η προετοιμασία των Σέρβων για τον αγώνα με την ''Λόκο'' συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την ΜΖΤ Σκοπίων στη Hala Pionir, ο Μιλένκο Τέπιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε. Σήμερα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 2-3 εβδομάδες!

Όσον αφορά τον Ζοφρέ Λοβέρν, ο αρχηγός της Παρτίζαν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι και το ιατρικό τιμ συνέστησε ξεκούραση λίγων ημερών. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο ενώ ο Βουγιόσεβιτς τα έβαλε... δημόσια με τον Μπογκντάνοβιτς για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με την ΜΖΤ και τον υποχρέωσε να δει όλο το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο!

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ