EUROLEAGUE

Εκνευρισμένος και στο νοσοκομείο!

Εκνευρισμένος και στο νοσοκομείο!

Σαφέστατα και είδε την πρεμιέρα της Παρτίζαν στο ΤΟΡ16, με τη Ρεάλ -από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται δέκα ημέρες- και... βεβαίως εκνευρίστηκε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, με κάποια παραπτώματα των παικτών του.

Οι ανεβασμένες τιμές στο ζάχαρο, ήταν ο λόγος που ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς μπήκε στο νοσοκομείο. Η αδυναμία των γιατρών να βρουν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα (που έχει επιβαρύνει το νεφρό) είναι αυτός που ο κόουτς της Παρτίζαν νοσηλεύεται ακόμα.

Από το Ινστιτούτο καρδιοαγγειακής νόσου στο Ντεντίνιου, όπου εισήχθη αρχικά μεταφέρθηκε στη στρατιωτική ιατρική ακαδημία του Βελιγραδίου, για να κάνει μια έξοδο για να περάσει την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια του και να επιστρέψει. Κλινήρης παρακολούθησε την πρεμιέρα της Παρτίζαν στο ΤΟΡ16, με τη Ρεάλ και όπως είπε " είδα το παιχνίδι στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως εκνευρίστηκα λίγο! Τι να πω; Ο προπονητής είναι προπονητής ακόμα και όταν είναι άρρωστος. Ομολογώ βέβαια, πως τα παιδιά έδωσαν την καρδιά τους". Όπως ενημέρωσε θα μείνει τουλάχιστον άλλες πέντε ημέρες στο νοσοκομείο και μετά ελπίζει να γυρίσει στην καθημερινότητα του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ