EUROLEAGUE

VIDEO: Η επική εμφάνιση του Σίνγκλετον με Μπασκόνια

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε πως ο Κρις Σίνγκλετον έκανε το τέλειο δεκάλεπτο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods με την Μπασκόνια, την Παρασκευή (23/12) στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια ( 69-68 ), με τον Νικ Καλάθη να παίζει την άμυνα που έδωσε τη νίκη στο "τριφύλλι" στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Πριν φτάσουμε σε αυτό βέβαια, είδαμε τον Κρις Σίνγκλετον να σπάει τα κοντέρ στο α' δεκάλεπτο .

Ο σέντερ των "πρασίνων" ξεκίνησε τον αγώνα με το πόδι στο... γκάζι. Κυριολεκτικά. Αγωνίστηκε σε όλο το α' δεκάλεπτο, έχοντας 19 πόντους με 1/1 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 8/8 βολές, 1 κλέψιμο και 4 κερδισμένα φάουλ. Κάπως έτσι, είχε περισσότερους πόντους απ ότι η Μπασκόνια στην α' περίοδο (19 έναντι 18), προκαλώντας δέος.

Η EuroLeague παρουσίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στα social media κάθε πόντο που σημείωσε ο παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ