EUROLEAGUE

Τζέιμς: "Όποιος αμφισβήτησε τη συνεργασία μου με τον Καλάθη, δεν είδε τους τελικούς"

Τζέιμς: "Όποιος αμφισβήτησε τη συνεργασία μου με τον Καλάθη, δεν είδε τους τελικούς"

Ο Μάικ Τζέιμς είχε ένα μήνυμα προς όσους αμφισβήτησαν το αν μπορεί να "χωρέσει" στην ίδια πεντάδα με τον Νικ Καλάθη. Διαβάστε τι είπε ο Αμερικανός γκαρντ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Η πρώτη νίκη στη φάση των playoffs έπειτα από τρία χρόνια συνοδεύτηκε και με την κορυφαία φετινή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ποδοπάτησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης , σημείωσαν την ευρύτερη νίκη στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Final Four, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

" Στα playoffs δεν χρειάζεσαι έξτρα κίνητρο, αλλά η ενέργεια των θεατών μας βοήθησε, μας προσέφερε άλλο ένα κίνητρο για να παίξουμε σκληρά, να τα δώσουμε όλα. Όταν παίζουμε άμυνα με αυτόν τον τρόπο και μαζεύουμε τα ριμπάουντ, μπορούμε να τρέξουμε και με τον Νικ Καλάθη να πασάρει στο transition, αυτό μας κάνει επικίνδυνους", τόνισε στην κάμερα της Nova ο Αμερικανός γκαρντ, που έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του από την ημέρα που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό.

" Όποιος αμφισβήτησε την συνεργασία μου με τον Καλάθη, προφανώς δεν είδε τους περσινούς τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος. Μας πήρε λίγο χρόνο να βρούμε το ρυθμό μας αλλά το κάναμε", συνέχισε ο Τζέιμς αναφορικά με τις συνεργασίες του με τον Καλάθη, προσθέτοντας για το "κλειδί" της σημερινής εμφάνισης: " Όλα ξεκινούν από την άμυνά μας. Εάν έχεις ενέργεια και παίζεις άμυνα, τα σουτ θα μπουν κάποια στιγμή".

Ο Κένι Γκάμπριελ είπε από τη μεριά του: “ Η ομάδα δεν χαλάρωσε ποτέ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξεκίνημα. Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και ήταν εκπληκτική η ενέργεια που μας έδωσαν οι φίλαθλοι, πρέπει όμως να προσέξουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ότι όταν χάνεις με 30 πόντους θέλεις να αντιδράσεις”.

Πασκουάλ: "Πόντο πόντο το δεύτερο ματς"

Ο Τσάβι Πασκουάλ, είπε στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το τέλος του αγώνα: " Κάναμε εξαιρετική δουλειά, προετοιμαστήκαμε καλά, πρέπει όμως να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό και περιμένουμε να πάει πόντο πόντο".

Photo credits: eurokinissi.gr

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ