EUROLEAGUE

"Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες, κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού"

"Θα προβούμε σε νομικές ενέργειες, κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού"

Με δηλώσεις του, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης, ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου ενημέρωσε πως η διοργάνωση θα περπατήσει στη νομική οδό, κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου "για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας".

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή "ShowTime" του "Cadena Cope" στη Μαδρίτη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

"Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιοι τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις. Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάει πολύ παρακάτω. Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλω ότι θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας". Αυτά είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας και η ιστορία δεν έχει τέλος.

Θυμίζουμε ότι ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας αρχής τιμώρησε προ 15μέρου τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με 150.000 ευρώ πρόστιμο για την είσοδο του, μετά το τέλος του τρίτου προημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στα αποδυτήρια των διαιτητών και τις απειλές που χρησιμοποίησε εναντίον τους (και αντίστοιχα καταγράφησαν στο φύλλο αγώνα).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ