EUROLEAGUE

Συνάντηση με Μπερτομέου ο Γιαννακόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) EUROKINISSI SPORTS

Συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου είχε το πρωί της Δευτέρας (23/1) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με βασικό θέμα συζήτησης την πορεία της EuroLeague και τη νέα τάξη πραγμάτων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Την ευκαιρία να συνομιλήσει κατ' ιδίαν για περίπου δύο ώρες με τον Τζόρντι Μπερτομέου είχε το πρωί της Δευτέρας (23/1) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο "ισχυρός άνδρας" του Παναθηναϊκού Superfoods συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague στην Αθήνα, με κύριο θέμα συζήτησης την πορεία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για μια συνάντηση που γίνεται στο πλαίσιο του ταξιδιού του Τζόρντι Μπερτομέου ανά την Ευρώπη, για να συνομιλήσει με τα "κεφάλια" των δεκαέξι (16) ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Η Αθήνα ήταν ένας από τους σταθμούς του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον υποδέχεται και να ανταλλάσσει απόψεις σχετικά με την εξέλιξη της EuroLeague και την πορεία της με το νέο format, το οποίο άλλωστε έχουν "αγκαλιάσει" οι φίλαθλοι με ιδιαίτερα "ζεστό" τρόπο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ